WP_000656-normal.jpg

Sain eilen kiitoksen sitkeästä kuntoilusta ja terveellisestä ravinnosta. Löysin vaatehuoneen nurkasta ennen lapsia ostamani farkut -lähes käyttämättömät- ja iloiseksi yllätykseksi ne mahtuivat jalkaan, täydellisesti!

Kevättä ja parempia juoksuilmoja odotellessa olen käynyt kokeilemassa läheisen uimalan vesiliikunta palveluita. Suosikeiksi ovat nousseet allasnyrkkeily ja allaspyöräily. Lihakset vedetään hapoille ja syke pilviin, mutta mikä parasta välillä voi kastautua veteen ja taas jaksaa.

Allasnyrkkeily = Allasnyrkkeily on hauskaa vesiliikuntaa, joka vilkastuttaa tehokkaasti selkä- ja hartialihasten verenkiertoa. Ehkäisee myös niska- ja hartiaseudun jännityksiä. Tunti sisältää monipuolisia liikesarjoja koko keholle. Apuna käytetään pohjaan ankkuroitavaa kelluvaa nyrkkeilypalloa, johon nyrkkeily – ja potku liikkeet kohdistetaan.

Allaspyöräily = Allaspyöräily on pyöräilyä vedessä Hydrorider® -allaspyörällä, ohjaajan ja musiikin tahdittamana. Vedessä pyöräileminen on hauskaa, tehokasta ja mukavasti sykettä kohottavaa harjoittelua, joka vahvistaa useita isoja lihasryhmiä. Allaspyöräily tunnit soveltuvat niin huippu-urheilijoille, kuin perus kuntoilijoille.

http://www.flamingospa.fi/vesipuisto/liikunta/vesiliikunta/

 

Allasjumppien lisäksi olen kuntoillut kotisalillani. Kahvakuula saa kyytiä. Nyt olisikin tarkoitus hankkia yksinäiselle kuulalle hiukan painavampi kaveri. ;)

         WP_000644-normal.jpg