Minilomalla perheen kanssa päivä Tukholmassa -risteilyllä.

Nautittiin yhdessäolosta, hyvästä ruoasta, juomasta ja aurinkoisesta Tukholmasta. Keskustan sijasta päätettiin lähteä katsastamaan paikallinen ostoskeskus Solna Centrum.  http://www.solnacentrum.se/W/do/centre/hem  Keskuksesta löytyy kaikki meillekin tutut liikkeet eli ei oikeastaan mitään uutta nähtävää, eikä kovin isokaan. Vastaa ehkä eniten kooltaan ja tarjonnaltaan Myyrmannia. Shoppailtiin hiukan lastenvaatteita, löydettiin lelu- ja askartelukauppa, käytiin kahvilla ja palattiin laivalle. Solna Centrumiin pääsi helposti T-banalla yhdellä vaihdolla suoraan Silja Linen terminaalista. Tästä pointsit centrumille.

Perus leluostosten sijaan panostettiin luovuuteen ja laatuun. ;) Poika sai futiskorteille kansion ja tyttö puisia Hello Kitty helmiä ja itse ommeltavan nuken. Äippähän sen lopulta iltapäivän aikana hytissä ompeli, oli liian pitkä askartelu 3-vuotiaalle.

                                                          DSC_1325-normal.jpg

Silja Serenaden buffet sai koko perheeltä 10+. Tarjonnassa selvästä panostettu tuoreuteen. Löytyi minunkin ruokavaliooni sopivaa ihan ähkyyn asti. Reilusti kasviksia, vihanneksia, proteiinit kananmunasta ja kanasta. Jälkiruoaksi hedelmäsalaattia ja sokeritonta sitruunakakkua teen kera. Lapsille oma buffet ranskalaisineen ja nakkeineen sekä jäätelöä.

Deluxe aamiaiselle myös täydet 10+. Hyvät valikoimat mm. hedelmiä.

  DSC_1260-normal.jpg

Rentouttavan reissun jälkeen aloitan uudella energialla treenaamaan kohti puolimaraton tavoitetta. Eilen juoksinkin jo 20,47km ihan vahingossa! ;)

Nyt merkkaamaan juoksutapahtumia kalenteriin ja viettämään viimeistä lomapäivää aurinkoiseen kevääseen!